20171107 173237 683x1024

Mijn naam is Daphne Ista, moeder van een dochter en trotse eigenaresse van Alloro Nails.

In januari 2012 ben ik mijn opleiding begonnen bij Nailcentre Christine in Lekkerkerk. Hier heb ik het enthousiasme en de liefde voor het vak opgepakt en natuurlijk een heleboel geleerd!
In mei 2013 ben ik Alloro Nails begonnen en in september van datzelfde jaar heb ik mijn examen bij het Nagelgilde gehaald en sindsdien mag ik mij officieel allround nagelstyliste noemen.

De verzorging van de nagels begint altijd bij de natuurlijke nagel. Mijn streven is om, wanneer dit nog niet het geval is, er alles aan te doen deze weer terug te krijgen in een goede en gezonde conditie. Dit geldt ook voor de huid rondom de nagels.

Door de diversiteit in nagels in alle soorten en de mogelijkheden die er zijn om deze nagels er netjes en verzorgd uit te laten zien of juist als een sieraad aan je handen te maken, ben ik zeker nog lang niet uitgeleerd en volg ik regelmatig nog trainingen en workshops om het aanbod en de diversiteit op het gebied van nagelstyling uit kunnen blijven breiden. Op deze manier blijf ik uiteraard ook op de hoogte van alle nieuwe trends binnen het nagelvak.

Met veel liefde voor het vak ben ik er van overtuigd dat ik u precies dat kan geven wat u van een nagelstudio verwacht. Ik vind het super om te zien dat u tevreden en met een glimlach de salondeur weer uitstapt!

Voor een (spa) manicure, kunstnagels of gellak (met of zonder nail art), bruidsnagels en nagelbijters, bij Alloro Nails bent u aan het juiste adres! 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust een keer contact op voor de mogelijkheden of neem eens een kijkje in het fotoalbum.

Aangesloten bij: