Natural Nails

In het nagelvak is de natuurlijke nagel voor ons het meest belangrijk. Zonder goede verzorging of het behoud van de natuurlijke nagel is het werk als nagelstyliste tenslotte niet echt meer nodig. Dit is net als een schilder zonder doek. Een goede en optimaal verzorgde natuurlijke nagel is de beste basis om als nagelstyliste op te werken.

Bij Alloro Nails vinden we het belangrijk de natuurlijke nagel optimaal te behouden en te verzorgen.

Zijn uw natuurlijke nagels niet in zo’n goede conditie? Dan weten we daar uiteraard raad mee en willen we u hier graag mee helpen! Nagelbijters, splijtende/inscheurende nagels, ribbels of lijnen in de nagelplaat, bijzondere nagelvormen en zo zijn er nog een heleboel voorbeelden te noemen. Iedereen is welkom en wij zien het als een uitdaging om uw nagels en handen uiteindelijke weer in goede conditie te krijgen en optimaal te behouden.

Voor de verzorging van de natuurlijke nagels, vindt u hieronder een aantal tips.

Inkorten nagels
Maak uw nagels niet korter met een nagelschaartje. De vele laagjes waar de natuurlijke nagel uit bestaat, zullen hierdoor van elkaar gaan wijken. Hiermee is de kans groter dat de nagels zullen inscheuren of gaan splijten. Beter is het om de natuurlijke nagels korter te maken met een vijl.

Vijl natuurlijke nagel
Nagels vijlen

Ook aan het korter maken van de nagels met een vijl, zijn voor het beste resultaat, wat vuistregels verbonden.

Gebruik een vijl die gemaakt is van karton of papier. Een ijzeren vijl zal, net als bij knippen van de nagels met een nagelschaartje, ervoor zorgen dat de dunnen laagjes nagel van elkaar wijken.

Vijl van het midden van de nagel naar buiten (van binnen naar buiten, 2 kanten op) of vijl van links helemaal naar rechts. Door de nagel 1 kant op te vijlen zal de kans op inscheuren en splijten voorkomen worden.

Verzorgen
De verzorging van de nagels is essentieel voor het behoud van mooie en gezonde natuurlijke nagels. Ook de huid rondom Famous Names Dadi Oil Dadi Lotion 03de nagels en de huid van de handen mag hierin niet vergeten worden.

Voor het verzorgen van de nagels en de huid rondom de nagels, de nagelriemen en nagelwallen adviseren wij u een nagelriemolie te gebruiken. Gebruik de olie het liefst 2x daags; een keer ’s morgens en een keer ’s avonds voor u gaat slapen. ’s Avonds voor u gaat slapen heeft de olie optimaal de kans om goed in te trekken, omdat u tussentijds niet uw handen gebruikt of wast.

Bij problemen met de natuurlijke nagels of trauma nagels adviseren wij u de nagelriemolie zelfs 3 tot 4x daags te gebruiken.

Gebruik een verzorgende handcrème voor een optimale verzorging van de huid van de handen. Hiermee blijft de huid flexibel en droogt deze niet uit.

Bij Alloro Nails gebruiken wij de nagelriemolie en handcrème van Famous Names; Dadi' Oil en Dadi' Lotion. Meer informatie over de voordelen en eigenschappen van Dadi' Oil vind u hier, meer informatie over de Dadi' Lotion vind u hier.

 

 

Aangesloten bij: