Het verzorgen van de teennagels geeft direct mooie en stralende voeten. Met name in de zomermaanden, wanneer uw open schoenen weer uit de kast komen, worden uw voeten veel gezien. Maar heeft u geen tijd om de nagels te lakken of bladdert de lak snel af? Dan is het verzorgen van uw teennagels bij Alloro Nails een prima uitkomst en heeft u geen omkijken meer naar uw teennagels.

DSCN1030 wmWat houdt de behandeling in? Bij teennagels zijn er 2 mogelijkheden:

  • Mooie teennagels door middel van kunstnagels. Hierbij wordt er een laagje acryl of gel op de nagels gelegd, de 
  • nagels worden niet verlengt. Eerst worden de nagels gevijld en worden de nagelriemen verzorgd waarna de acryl of gel wordt aangebracht. De nagels worden verstevigd en oneffenheden (zoals groeven, verkleuring e.d.) zijn niet meer zichtbaar. Het resultaat is altijd mooie en verzorgde voeten.
  • Mooie teennagels door middel van gellak. Na het vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen worden de nagels bedekt met een laagje gellak. Dit geeft een mooi en natuurlijk resultaat en uw voeten zien er direct mooi en stralend uit.

Net zoals op de nagels van de handen zijn op de teennagels ook allerlei verschillende mogelijkheden. Een mooi wit randje, glitters of een kleurtje en natuurlijk worden de nagels nog persoonlijker of feestelijker met nail art.

Omdat de teennagels minder hard groeien dan die van de vingernagels, hoeven de teennagels maar eens in de 6 à 7 weken bijgewerkt te worden.

Aangesloten bij: