De handen zijn erg belangrijk in het dagelijks leven, vaak zijn ze een persoonlijk visitekaartje. Het verzorgen van de handen en nagels is dan ook geen overbodige luxe.
Bij Alloro Nails kunt u terecht voor deze verzorging, van een basis manicure tot een uitgebreide spa manicure.

Bij een basis manicure beginnen we met het in vorm vijlen van de nagels. Daarna worden de handen en nagelriemen verzacht en gereinigd in een bruisbadje met een heerlijke perzikgeur. Deze verzacht eelt, nagelriemen en reinigt en verfrist de handen. Hierna zijn de nagelriemen zacht genoeg om ze los te maken van de nagel en overbodige velletjes weg te kunnen halen.

Na het verzorgen van de nagelriemen worden de nagels in hoogglans gepolijst. Tot slot worden de handen ingesmeerd met een voedende handcrème.

Het is ook mogelijke de basis manicure uit te breiden naar een spa manicure. Hierbij worden niet alleen de nagelriemen verzorgd, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan de huid van de handen en onderarmen. Ook met een spa manicure beginnen we met het in vorm vijlen van de nagels. Daarna worden de handen en nagelriemen verzacht en verzorgd in een bruisbadje met een heerlijke perzikgeur.
Na dit badje worden uw handen en onderarmen gescrubt met een peeling gel, die dode huidcellen verwijdert en de vochtbalans in de huid herstelt. Ook zorgt de peeling gel ervoor dat de poriën open gaan staan om zo beter de voedingsstoffen op te kunnen nemen uit het verzorgende handmasker.
De handen worden ingesmeerd met een speciaal handmasker, die met zijn hydraterende eigenschappen de huid diep binnendringt en de huid er jonger uit laat zien. Terwijl het masker intrekt worden uw nagelriemen losgemaakt van de nagel en worden eventuele losse velletjes verwijderd. Nadat het masker goed is ingetrokken krijgt u een ontspannende hand- en onderarm massage. En tot slot worden uw nagels in hoogglans gepolijst of met een transparante nagellak gelakt.

Uiteraard is het ook mogelijk onderdelen los te bespreken en de nagels te lakken in kleur. Neem hiervoor contact op met Alloro Nails.

 

 

Aangesloten bij: