Er zijn veel goede redenen te verzinnen om te beginnen aan kunstnagels, voor iedereen is deze reden anders. Maar het resultaat is altijd mooie en verzorgde handen en nagels.
Met kunstnagels zijn er veel mogelijkheden denkbaar.

  • Enkel een versteviging door middel van een transparante nagel die gelakt kan worden in elke gewenste kleur (met nagellak of gellak)
  • Een mooie, klassieke french manicure. Een roze nagelbed en een witte rand, al dan niet verfraaid met nail art. Nieuw en de trend van het moment is babyboom, deze nagels hebben geen strak wit randje. Bij babyboom lopen de kleuren mooi in elkaar over met een heel natuurlijk resultaat.
  • Nagels met uitgebreide nail art of met verschillende kleuren acryl/gel.

U kiest natuurlijk ook zelf voor de gewenste lengte en vorm van de nagels. Het gaat erom dat u tevreden over uw nieuwe set nagels naar buiten stapt.

Verschillen tussen acryl en gel

Een acryl- of gelnagel die goed is gezet kent in het resultaat geen verschillen. Het gaat hier dan ook om de verschillen in samenstelling en de manier van zetten van de kunstnagels.

Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof, door een penseel in de vloeistof en daarna in de poeder te dopen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Hiermee wordt de nagel gevormt. Het modelleren van de acryl dient in een korte tijd te gebeuren, want acryl hardt uit bij blootstelling aan de lucht.

Gel is een al samengesteld product. Het is een stroopachtige, kleverige vloeistof die hard wordt bij blootstelling aan UV-licht. De gel wordt in verschillende lagen op de nagel aangebracht met een penseel, na elke laag moet de nagel in een speciale UV-lamp om deze uit te harden. Bijkomende eigenschap van gel is dat het wat flexibeler en lichter is dan acryl.

Welke product het beste is voor u wordt beoordeeld aan de hand van uw natuurlijke nagels.


Bijwerken/Herbalanceren

Om het mooie en verzorgde resultaat van de kunstnagels te behouden is het nodig deze bij te houden en bij te werken. Uw natuurlijke nagels zullen door blijven groeien, hierdoor wordt er een uitgroei zichtbaar. Hoe snel dit zichtbaar is, is afhankelijk van de snelheid waarme uw eigen nagels groeien. Gemiddeld zal het bijwerken éénmaal in de 3 à 4 werken nodig zijn om mooie kunstnagels te behouden.

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden met kuntsnagels? Neem eens een kijkje in het foto album voor voorbeelden en ideeën. 
Heeft u meer vragen over kunstnagels of zou u graag een afspraak willen maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aangesloten bij: